Mess Interjöör 2020 lükkub edasi

Posted on

Mess Interjöör 2020 lükkub edasi

Sisustusmess ja aiandusmess lükkuvad suve algusesse.
17.– 19. aprillini Eesti Näituste messikeskuses  toimuma pidanud rahvusvahelised messid Interjöör ja Aiandus lükkuvad suve algusesse.

Arvestades Euroopa  epidemioloogilist olukorda, rahvusvahelisi liikumispiiranguid, eksponentide ja messikülastajate ohutust,  võttis Eesti Näituste AS vastu otsuse lükata aprillis toimuma pidanud sisustus- ja aiandusmesside toimumine  edasi.  Oleme konsulteerinud Terviseametiga ja valdkonna esindajatega ning sellest lähtuvalt otsustanud nimetatud messid korraldada käesoleva aasta juuni alguses, mil eeldatavalt epidemioloogiline olukord Euroopas on stabiliseerunud. Sisustusmess Interjöör, Aiandusmess ja Disinilaat toimub  12.- 14. juunil 2020.

Otsus messe edasi lükata ei tulnud kergelt.  „Siiski on meile tähtis  vastutustundlik käitumine oma klientide  ja messikülastajate suhtes ning  oluline järgida Terviseameti soovitusi tõkestamaks viiruse levikut Eestis.“

Kahtlemata omab messide edasilükkumine suurt majanduslikku mõju paljudele ehitusvaldkonnas tegutsevatele ettevõtetele ja ka messikorraldajale, sest suur hulk messiettevalmistusi on juba tehtud, kuid antud olukorras on inimeste ohutuse esikohale seadmine ainumõeldav otsus.

Author